Skip to main content

Om Oss

Vår vision är att ge dig som kund bättre balans i kroppen genom resultatinriktade, effektiva behandlingar för ett ökat välmående. Matilda och Josefine är certifierade massageterapeuter och har tillsammans många års erfarenhet. Vårt fokus är på mer än bara massagebehandlingar: det handlar om rörelseglädje, frihet, att skapa utrymme för egenvård och främja kroppens flöde. Utformandet av personliga och holistiska behandlingar särskiljer dem från andra. Varje behandling är skräddarsydd för att möta individuella behov och preferenser.

Vår ambition är att hela tiden utvecklas och hitta ny kunskap som kan vävas in i redan befintliga behandlingsmetoder för att försäkra dig som kund om att få det bästa möjliga i behandlingsväg.

Matilda Degerman

Certifierad Massageterapeut, Diplomerad Lymfmassör

Massageterapeut, Axelsons Gymnastiska Institut Göteborg, 2012.
Lymfmassör, Lymfsalongen i Bromma -15, -16, -21.
Käkledsbehandlare, Tone Lyche, Luleå -22.

Matilda Degerman har med sina 10 år i branschen utvecklat en unik metod som väver samman fasciabehandling med massageterapi som blir ett behagligt behandlingssätt för att påverka flödet på djupet.

Josefine Engman

Certifierad Massageterapeut, Diplomerad Medicinsk Massageterapeut

Massageterapeut, Svenska Hälsoteamet, Umeå 2020.
Käkledsbehandlare, Tone Lyche, Luleå 2022.

Josefine Engman är terapeuten med kraftfulla grepp och smittande, härlig energi. Hos Josefine är du i trygga händer och får alltid ett lyhört bemötande med ett holistiskt fokus.